O nama

PRIČA DOBRODOŠLICE

Dobrodošli u Barbacou.

Postoji legenda o mjestu koje ima posebne čari - jednom kada dođete, u jako kratkom vremenu morate se i vratiti. Skrovito mjesto posjeduje najljepši pogled na svijetu. Pogled od kojeg zastaje dah - dok gledate kako sunce zalazi ljubeći otoke, stvara se emulzija boja i uzoraka. Poseban pogled zaslužuje posebno mjesto.

Mjesto koje će upotpuniti vaš doživljaj vrhunskim specijalitetima s roštilja, uz jedinstvenu vinsku i pivsku kartu. Ugrijte se u našem ambijentu dok sočni mirisi ispunjavaju prostor, a ugodna atmosfera osvaja vaš duh ili se rashladite na najljepšoj terasi grada, uz zvijezdano nebo i lagani povjetarac. Doživite simfoniju okusa sočnog mesa i hrskavog povrća uz zveckanje noževa i vilica. Okusi, mirisi i pogled koji nećete još dugo vremena zaboraviti.
Dobar tek!

Ponuda

Nudimo vrhunske specijalitete s roštilja na drveni ugljen po leskovačkoj recepturi. Cijenjeni roštilj majstor - Stojan Cvetković Stole iz Leskovca, osobno je osmislio meni Barbacoe kako bi uistinu mogli uživati u pravim leskovačkim okusima. Osim u originalnoj recepturi i mesu iz vlastite proizvodnje, kod nas možete uživati i u širokom izboru vina te piva.

GDJE SE NALAZIMO

Smješteni smo na Martinkovcu, na adresi Jurja Dobrile 17, okruženi zelenilom i najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev. Kraj restorana je i veliko parkiralište namijenjeno za goste. Svega nekoliko minuta vožnje od centra grada, dijeli vas od najukusnijeg roštilja u gradu.